Vizsgálati csomagok

 

Vizsgálati csomagok

1096 Budapest Thaly Kálmán u. 50. I. emelet 4. ajtó

 

Bejelentkezés

telefonon           +36 1 9506217                                   +36 70 2345007

emailen              Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Zsírmáj XS csomag

Miből áll: Fibroscan CAP, testösszetétel mérés.

Kiknek ajánljuk: akik amellett, hogy Fibroscan CAP vizsgálattal szeretnének meggyőzödni zsírmáj fennállásáról, tudni szeretnék a testzsír mennyiségét, eloszlását, a zsigeri zsír mennyiségét, az izomtömeget.

 

Zsírmáj S csomag

Miből áll: Fibroscan CAP, testösszetétel mérés, hepatológiai konzultáció.

Kiknek ajánljuk: akik amellett, hogy Fibroscan CAP vizsgálattal szeretnének meggyőzödni zsírmáj fennállásáról, tudni szeretnék a testzsír mennyiségét, eloszlását, a zsigeri zsír mennyiségét, az izomtömeget és a vizsgálati eredményeket szeretnék hepatológussal megbeszélni.

 

Zsírmáj M csomag

Miből áll: Fibroscan CAP, testösszetétel mérés, dietetikai konzultáció vagy hasi-kismedencei ultrahangvizsgálat, hepatológiai konzultáció.

Kiknek ajánljuk: akik amellett, hogy meg szeretnének bizonyosodni zsírmáj fennállásáról, diétás tanácsadást (vagy ultrahangvizsgálatot) és hepatológiai konzultációt is szeretnének.

  

Zsírmáj L csomag

Miből áll: Fibroscan CAP, testösszetétel mérés, dietetikai konzultáció vagy hasi-kismedencei ultrahangvizsgálat, májlabor, hepatológiai konzultáció.

Kiknek ajánljuk: akiknél zsírmáj gyanúja merült fel és ezt a legnagyobb körültekintéssel szeretnék kivizsgáltatni és a teendőkről hepatológussal konzultálni.

 

Emelkedett májenzimek csomag

Miből áll: májlabor, hasi-kismedencei ultrahangvizsgálat, Fibroscan CAP, hepatológiai konzultáció.

Kiknek ajánljuk: akik tudni szeretnék, hogy mi okozhatja kóros májenzimeiket, mennyire előrehaladott májbetegség áll fenn és milyen további teendők vannak ezzel kapcsolatban.

 

Gilbert szindróma S csomag

Miből áll: Gilbert labor genetika nélkül, hepatológiai konzultáció.

Kiknek ajánljuk: akik arra szeretnének választ, hogy laboratóriumi eltéréseik megfelelnek-e Gilbert szindrómának.

 

Gilbert szindróma L csomag

Miből áll: Gilbert labor genetikával, hasi-kismedencei ultrahangvizsgálat, hepatológiai konzultáció.

Kiknek ajánljuk: akik arra szeretnének választ, hogy laboratóriumi eltéréseik hátterében biztosan Gilbert szindróma áll.

 

Hepatitis B csomag

Miből áll: kis májlabor, hasi-kismedencei ultrahangvizsgálat, Fibroscan CAP, hepatitis B vírusvizsgálatok.

Kiknek ajánljuk: akiknél HBsAg pozitivitást találtak és a fertőzés következményeiről, betegség fennállásáról, annak előrehaladottságáról szeretnének teljeskörű kivizsgálást.

 

Hepatitis C csomag

Miből áll: kis májlabor, hasi-kismedencei ultrahangvizsgálat, Fibroscan CAP, hepatitis C vírusvizsgálatok.

Kiknek ajánljuk: akiknél hepatitis C vírus pozitivitást találtak és a fertőzés következményeiről, betegség fennállásáról, annak előrehaladottságáról szeretnének teljeskörű kivizsgálást.